Hva er et ferdighus?

Et ferdighus er et hus som er ferdig tegnet og utviklet av kyndig fagpersonell. Dette er hus som ofte omtales som kataloghus.

Når en boligbygger omtaler et hus som et ferdighus betyr det at huset er ferdig tegnet og beregnet. Dette betyr i praksis at det er klart til å bygges. Alle valgene som er foretatt i et ferdighus er nøye gjennomtenkte og i tråd med gjeldene forskrifter og krav.

Ferdighus for alle

Vi i Hellvik Hus har en rekke flotte arkitekttegnede ferdighus du kan se nærmere på i vår huskatalog, hvor du finner alt i fra det minimalistiske og tradisjonelle, til det mer moderne, det kreative, det staselige og det herskapelige.

I huskatalogen finner en noe for alle og enhver.

Populære hus

Blant våre mest populære hus i huskatalogen finner du blant annet stilrene og romslige Mandel, med sin innbydende gjestfrihet og store allrom, hjemmekoselige Helgero, med sine lyse oppholdsrom og praktiske planløsning, storfamiliens favoritt Herskapelig, med sin eksklusive prakt og gode plass, og stemningsfulle Peiskos, med kjøkkenet som husets hjerte.

Sett ditt preg på boligen

Selv om et ferdighus er ferdig tegnet og beregnet er det fortsatt mulig for deg som boligkjøper å gjøre dine egne tilpasninger, hvis du har egne ønsker eller behov. Vær obs på at slike endringer kan medføre endringer i totalprisen på huset.

Eventuelle endringer gjøres enkelt i dialog med de dyktige boligkonsulentene og arkitektene i Hellvik Hus.