Hjem
Til salgs Porsgrunn

Tomt 13

Mule, 3806 Porsgrunn
Priskr 2 300 000
Størrelse 595 m²
Byggeklausul Ja

Beskrivelse

6 attraktive og sjønære eneboligtomter til salgs. Solrikt beliggende med flott utsikt.

Vil du på visning?

Tomtene har en meget attraktiv og sjønær beliggenhet på Mule rett ved Mule Varde, ca. 6 km fra Porsgrunn sentrum, kun 1 km til Olavsberget badeplass og 1 km til Skjelsvikbukta. Området er solrikt, med en flott utsikt. Barnevennlig, med kort vei til skoler og barnehage. Badeplasser, båthavner og strender i umiddelbar nærhet.

Tomtene

Tomtene vil bli fradelt fra gnr. 59 bnr. 84 i Porsgrunn kommune og har betegnelsen tomt nr. 10, 11, 12, 13, 14 og 15 på området BFS2. Tomtene vil overleveres byggeklare med vei, vann og kloakk til tomtegrense. Tomtestørrelser er angitt i ca. areal i prisliste, og vil kunne endres noe ved endelig oppmåling. Prisliste ligger som vedlegg til prospekt. Tomtene vil ha kommunal adkomst.

Tomtene vil bli tildelt sin ideelle andel og i fellesskap være ansvarlige for drift og vedlikehold av lekeplass.

Utbyggingsområde

Muleåsen er delvis utbygget og består totalt av 12 boligtomter regulert for frittliggende småhusbebyggelse/eneboliger samt 1 tomt regulert for konsentrert småhusbebyggelse (enebolig i kjede).   

Salgs-betingelser

Tomtene selges med byggeklausul til TVB Bolig AS. Selger er svært fleksibel med hensyn til hva som bygges. I utgangspunktet tilbys boliger fra TVB Bolig` s egen huskatalog fra Hellvik Hus, men det er også mulig å få arkitekttegnet bolig etter eget ønske. Imidlertid er det en forutsetning at TVB Bolig AS beholder retten til å bygge huset over grunnmuren, og minimum får levere råbygg.

Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med en av våre boligkonsulenter.

Priser/omkostninger

For eksakte priser ber vi dem å se vedlagte prisliste. 

I tillegg til prisen kommer omkostninger til dokumentavgift på 2,5 % og kr 585,- i tinglysningsgebyr for skjøte, samt eventuelt tinglysning av pantedokument kr. 585,- pr. stk. og grunnboks utskrift kr. 172,-. I tillegg kommer kommunale tilknytningsavgifter.

Kjøpesum + omkostninger forfaller til betaling ved overskjøting.

Finansiering

Vår bankforbindelse Sparebank 1 sørøst-Norge vil kunne tilby tilbud på finansiering.

Kontakt et av kontorene i Grenland for en hyggelig prat.

Reguleringsforhold

Området er i flg. Reguleringsplan for Øvre del av Mule, regulert for boligbebyggelse, frittliggende småhusbebyggelse i form av enebolig/tomannsbolig. Utnyttelsesgraden er 35% BYA. Reguleringsbestemmelsene ligger i sin helhet vedlagt i prospektet. For ytterligere informasjon om reguleringsplaner og reguleringsbestemmelser, vennligst ta kontakt med boligkonsulent.

Ønsker du å vite mer?

Hans Gaarder Bjærke

Boligkonsulent

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.