Ferdighus
Solgt Asker

Finnsrud/Asker – Flott og romslig tomt med solrik beliggenhet

Finnsrudveien 10, 1383 Asker
Priskr 4 650 000
Størrelse 862 m²

I flotte omgivelser på attraktive Finnsrud i Asker har du nå mulighet til å bygge drømmehjemmet. Adressen er Finnsrudveien 10 – en solrik, ubebygd tomt på 862 kvm. Tomten ligger meget flott til med tanke på solforhold og nærhet til marka. Eiendommen består av en relativt flat tomt hvor tomten er rensket for masser til fjell og det er pigget ut fjell, samt fylt opp klart til pukk for ringmurer. Resten av tomten er grovplanert.

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt på Finnsrud hvor flere hus har blitt ferdigstilt den siste tiden. Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker å bo nært marka med flotte turstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid.

Hvorfor bygge nytt?

  • Du får tilpasset boligen etter eget behov.
  • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
  • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Nærhet til natur

Flotte turområder rett utfor døra. Kort vei til bademuligheter om sommeren og skiløyper om vinteren.

Kort vei til sentrum

Asker sentrum er kort vei unna. Her finner man butikker, spisesteder og kulturopplevelser.

Familievennlig

Kort vei til skole, natur og kollektivtransport.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt på Finnsrud i Asker kommune, ca. 3 km vest for sentrum.

Det tar ca. 5 minutter å gå til et friområde ved Finnsrudvannet ved Asker Golf, som er tilrettelagt med sandstrand og badebrygge. Det er også gode bade- og fiskemuligheter ved populære Semsvannet, og her er det fine turveier for gående, syklende og skientusiaster.

Asker byr på et hyggelig handelssentrum med kjøpesenter og koselige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst- og kulturliv. Asker kulturhus har teater-/konsertsal, kino, galleri, bibliotek og mer.

Det planlegges stadig utvikling av Asker sentrum med blant annet nye boliger, forretninger, spisesteder og næringslokaler, samt åpning av Askerelva og opprettelse av bypark. I den forbindelse vil det også bli etablert ny fotballstadion i sentrum og ny idrettspark ved Borgen skole. Utbyggingen vil skje over mange år og i flere etapper.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Drengsrud, Rema 1000 Asker og Meny Trekanten. Asker sentrum har et rikt og variert utvalg av fasiliteter. Trekanten kjøpesenter er et populært samlingspunkt med 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt inne rekkevidde.

Området har offentlig kommunikasjon i form av buss, i tillegg til tog fra Asker stasjon. Nærmeste bussholdeplass er Skanseløkka som ligger i umiddelbar nærhet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Asker sentrum, 12 min til Sandvika Storsenter, 18 min til Lysaker, 20 min til Drammen og 25 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Drengsrud barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Solvang ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Nært skole

Drengsrud skole er kun 1,3 km unna.

Kjøreavstand til Oslo

Oslo sentrum befinner seg 25 km unna.

Bussforbindelse

Busstopp kun 90 meter fra tomta.

Golf

900 meter til golfbane.

Parkering / Garasje

Det skal på hver tomt avsettes plass til dobbeltgarasje sammenbygd med bolighuset eller frittliggende, samt en biloppstillingsplass. Denne kan plasseres foran garasjen. Garasjen skal i farger og materialbruk harmonere med bebyggelsen forøvrig.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Vei / Vann / Avløp

Det er delvis tilknyttet privat vei og delvis offentlig. Eiendommen er tilkoblet vann/avløp i kombinasjon av offentlig og private stikkledninger. Privat avløpsdel tilkobles felles pumpekum med årlige vedlikeholdskostnader på ca. kr. 1 850,-.

Kontakt oss