Hjem
Oversiktsbilde

Idyllisk og familievennlig i helt nytt boligfelt 35 minutter nord for Oslo

Med tre ulike boligtyper er det noe for enhver smak i landlige Solfaret i Eidsvoll.

En halvtime med tog fra Oslo S nordover til Eidsvoll kommune ligger boligområdet Råholt. Her er Hellvik Hus Romerike i gang med utbyggingen av Solfaret, et boligfelt bestående av rekkehus i tre forskjellige utgaver.

Solfaret ligger idyllisk plassert i skrånende terreng i enden av en blindvei med fri sikt utover skog og grøntarealer. Alle boligene ligger vestvendt.

– I Solfaret legger vi til rette for et godt bomiljø og en god nabolagsfølelse. Kvalitetene i de ulike boligtypene gjør at vi tror det er noe for enhver smak her, sier Hedda Øversjøen, salgssjef i Hellvik Hus Romerike.

Kontakt oss

Hyggelig og barnevennlig

Hellvik Hus Romerike holder til i Energiveien på Jessheim, og utvikler boligprosjekter i området nord for Oslo.

Utbyggingen i Solfaret er et av mange spennende prosjekter Hellvik Hus Romerike jobber med om dagen.

Alle boligene får tilgang til to garasjeplasser hver i garasjen under bakken

I Solfaret har Hedda og kollegaene i Hellvik Hus Romerike lagt til rette for hyggelige og barnevennlige uteområder, med sosiale samlingspunkter og lite trafikk.

– Alle boligene får tilgang til to garasjeplasser hver i garasjen under bakken. Fordelen med en slik garasjeløsning er at Solfaret får et bilfritt tun som blir et naturlig, sosialt samlingspunkt for både barn og voksne, med blant annet benker og lekeapparater, sier Hedda, og tilføyer at det også blir lagt til rette for lading av elbil for de som ønsker det.

Tidsriktige materialvalg

Felles for de tre boligtypene som kommer i Solfaret er at alle består av tidsriktige, kvalitetsmaterialer både inne og ute. Inne blir det lyse gulv og vegger, flislagt gang med varmekabler og kjøkken fra Sigdal.

I tillegg har boligene peis, samt en sportsbod i tilknytning garasjekjelleren. På fasade blir det vedlikeholdsvennlig, royalimpregnert kledning.

I Solfaret legger vi til rette for et godt bomiljø og en god nabolagsfølelse

– Boligene har naturligvis god og tidsriktig standard, men ønsker du oppgraderinger utover standardleveransen vil det være mulig å gjøre noen egne tilpasninger på boligene, som på kjøkken, bad og elektriker, sier Hedda.

Hustype A

Antall soverom: 5
Bruksareal: 169,3 m²

Med tre etasjer, fem soverom, to bad, vaskerom, balkong, to stuer og romslig takterrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt er hustype A den ultimate familieboligen!

– Dette er et romslig hus hvor den ekstra stuen gjør at barna får et eget fristed, hvor de kan være med venner og leke samtidig som de er litt atskilt fra foreldrene, sier Hedda.

Hustype B

Antall soverom: 3
Bruksareal: 126,8 m²

Selv om hustype B er den rimeligste hustypen i Solfaret er den likevel full av gode kvaliteter. Fordelt på to etasjer har hustype B tre soverom, to bad (det ene kombinert vaskerom), balkong og god plass til oppbevaring.

– Standarden er den samme som i de andre hustypene. At det er to våtrom er veldig praktisk, i tillegg er garderoben veldig kjekk, sier Hedda.

Hustype C

Antall soverom: 4
Bruksareal: 163,4 m²

Hustype C har omtrent samme størrelse som hustype A, men i stedet for å gå over tre etasjer går hustype C over to etasjer. Dette er fordi hustype C har livsløpsstandard, noe som betyr at du har alt du trenger på ett plan skulle helsa bli dårlig. I tillegg er dette en boligtype som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

– Fordi boligen har mye areal fordelt på to etasjer blir romfølelsen ekstra god i hustype C. For eksempel er den kombinerte stue- og kjøkkenløsningen på 50 kvadratmeter, sier Hedda og legger til at livsløpsstandard passer for alle.