Hva er et nøkkelferdig hus?

Vil du flytte rett inn i en ferdig bolig uten å involvere deg i selve byggeprosessen? Da bør du velge et nøkkelferdig hus.

Et nøkkelferdig hus er en bolig som leveres ferdig malt og klar til innflytting til deg som boligkjøper. Det er en perfekt løsning for de som har en travel hverdag, de som ikke har interesse av å være med i byggeprosessen, og for de som bor langt unna.

Kjøper du en nøkkelferdig bolig trenger du ikke uroe deg over noe som helst. Du kan i stedet ta det med ro helt til boligen er ferdig og klar til overlevering.

Alt ansvar hos utbygger

Kjøper du et nøkkelferdig hus har utbygger ansvaret for at alt arbeid utføres som avtalt. Nøkkelferdig kan i mange tilfeller være et noe dyrere alternativ, men det betyr samtidig at du som kjøper står uten risiko. Henter du selv inn underleverandører til forskjellige oppgaver underveis i byggingen er du selv ansvarlig for at alt går etter planen.

Skjer noe uventet kan det fort bli dyrt.

Alle hus kan fås nøkkelferdig

Nøkkelferdige hus forbindes ofte med prosjekterte boliger. Her stiller utbygger med tomt, tegninger og beregninger. Du kan også velge å bygge nøkkelferdig selv om du skal bygge hus på egen tomt. Alle husmodellene fra vår huskatalog kan leveres nøkkelferdig.

Det vil da framgå av kjøpskontrakten hva som er inkludert og hva som ikke er inkludert.