Hjem

Disse boligutbyggingene kommer nord for Oslo

Hellvik Hus Romerike har mange jern i ilden om dagen. Her er oversikten over boligutbyggingene som er under arbeid.

– Vi har veldig mye spennende på gang nå, sier Hedda Øversjøen.

Hedda er salgssjef i Hellvik Hus Romerike, som holder til i Energiveien på Jessheim. Hellvik Hus Romerike er det største selskapet i Hellvik Gruppen, og utvikler store og små boligfelt i området rundt Gardermoen.

I disse dager er Hedda og resten av gjengen i Hellvik Hus Romerike travelt opptatt med å utarbeide flere flotte boligprosjekter i området nord for Oslo, fra Lillestrøm til Lillehammer.

– Gjennomgående for alle utbyggingene våre er at vi hele tiden tenker på hvordan vi skal lage best mulig løsninger for kundene våre. Vi bruker lang tid på å utarbeide planene og tegningene for hvert enkelt prosjekt, slik at alt blir grundig tilrettelagt for området hvor vi bygger, sier Øversjøen.

Kontakt oss

Bygger boliger på stedet

God arealutnyttelse og gunstige romløsninger, nærhet til offentlig kommunikasjon og infrastruktur, vedlikeholdsvennlige materialer, egne snekkere, samarbeid med kvalitetsleverandører samt lokale elektrikere og rørleggere er noen av nøkkelordene når Hellvik Hus Romerike utarbeider nye prosjekter.

– Boligene våre bygges på stedet med lokale fagmenn, forteller Øversjøen.

Et av prosjektene Hellvik Hus Romerike har laget fra «bunnen av» er salgssuksessen Lyngåsen i Nannestad kommune. Lyngåsen ligger på en høyde ved Romeriksåsen, og har gåavstand til både skole og barnehage.

Siden feltet ble påbegynt er over 170 boliger solgt, noe som betyr at Lyngåsen er så godt som utsolgt.

– På Lyngåsen har vi bygget et variert utvalg boligtyper, noe som har lagt til rette for et godt bomiljø med beboere i forskjellige livsfaser. Kvalitetene vi har fått fram på Lyngåsen tar vi med oss videre i utviklingen av nye utbygginger, som Ramstadtunet like i nærheten av Lyngåsen, sier Øversjøen.

Ramstadtunet er bare et av flere prosjekter Hellvik Hus Romerike jobber med. Her er en oversikt:

Ramstadtunet

Hvor: Ramstadåsen i Nannestad
Antall boenheter: 60
Boligtyper: Rekkehus og leiligheter
Avstander: 15 min til Gardermoen, 40 min til Oslo

Ramstadtunet ligger i et naturskjønt og rolig område på Ramstadåsen. Ramstadtunet byr på nærhet til mange aktiviteter om du er glad i frisk luft, med kort vei til marka med fine turstier og skiløyper på vinterstid. Ramstadtunet har en god blanding av boligtyper, tunet er bilfritt og utsikten er god utover jordene og bebyggelsen ellers på Ramstadåsen. Rekkehusene vender ned mot Ramstaddammen.

– På Ramstadtunet får du en enkel hverdag med lite vedlikehold. I tillegg er det heis ned til kjelleren, hvor det er et eget garasjeanlegg, sier salgssjef Hedda Øversjøen.

Solfaret

Hvor: Råholt i Eidsvoll
Antall boenheter: 59
Boligtyper: Rekkehus
Avstander: 15 min til Gardermoen, 45 min til Oslo

Solfaret er et nytt boligområde som ligger fint til i skrånende terreng på Råholt i Eidsvoll, uten innsyn fra beboere i nærheten. Fra Solfaret er det fri sikt ut mot skog og grøntarealer. Alle boligene ligger vestvendt. Rekkehusene kommer i forskjellige typer og størrelser, blant annet med livsløpsstandard og takterrasse. Under bakken kommer det en garasjekjeller, slik at alt areal mellom boligene er bilfritt.

– Solfaret er spesielt fint for barn. Det bilfrie uteområdet gjør at det er god plass til leking, sier Øversjøen.

Sørumsvingen

Hvor: Sørumsand i Lillestrøm
Antall boenheter: 40
Boligtyper: Rekkehus og leiligheter
Avstander: 35 min til Oslo, 10 min til Gardermoen

Sørumsvingen er et helt nytt felt på Sørumsand bestående av prisgunstige boliger med gode kvaliteter. Boligene er vedlikeholdsvennlige og leveres med royal kledning, ferdig opparbeidet tomt og egen garasjeplass. Det nye området er et samarbeidsprosjekt mellom Hellvik Hus Romerike og flere andre utbyggere, noe som betyr at feltet vil få en god variasjon av boligtyper. I Sørumsvingen legges det til rette for godt bomiljø, med fine felles lekeplasser og fellesarealer på feltet.

– I dette prosjektet benytter vi oss av boligtyper vi har bygget på andre felt som har vært svært populære. Disse boligtypene har vi videreutviklet slik at de passer inn i Sørumsvingen, sier Øversjøen.

Les mer om Sørumsvingen her:

Almslia

Hvor: Brøttum i Ringsaker
Antall tomter: 58
Boligtyper: Eneboligtomter med byggeklausul
Avstander: 15 min til Lillehammer, 40 min til Hamar

Almslia på Brøttum er et nytt boligområde som ligger flott plassert på en høyde, med gode solforhold og fantastisk utsikt ut over Mjøsa. Tomtene er veldig romslige, noe som betyr at du her kan bygge nettopp din drømmebolig. Feltet er pent opparbeidet, med asfalterte veier, gangvei og flotte lekeområder. Skiløype går like ved feltet, og veien er kort til både skole og barnehage. Brøttum er en rolig og idyllisk plass hvor det er enkelt å finne hvilepulsen.

– Her får du mye plass til å få akkurat det huset du vil ha. Å bygge ny enebolig er en spennende prosess hvor du som kunde kan få de tilpasninger du ønsker deg, sier Øversjøen.

Navnebergtunet

Hvor: Navneberget i Stange
Antall boenheter: 33
Boligtyper: Rekkehus og leiligheter
Avstander: 15 min til Hamar, 50 min til Gardermoen

På Navnebergtunet sentralt i Stange bygger Hellvik Hus Romerike komfortable og moderne rekkehus og leiligheter, med smarte planløsninger og lave bokostnader. Navnebergtunet er en forlengelse av Navneberget, et eksisterende boligfelt bestående av i hovedsak eneboliger. Dette er et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. I midten av boligene kommer et fint tun hvor en kan slappe av, leke og sole seg på fine dager.

– Den nye veien fra Stange og inn til Oslo, samt gode togforbindelser, har gjort Stange til et svært populært og gunstig område hvor en får mye bolig for pengene, sier Øversjøen.

Les mer om Navnebergtunet her:

Kontakt oss